Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
 Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания: 6 изпитани метода как да привлечем парите и късмета на наша страна

  Скритите послания с  Красимир Куртев - Скъпи читатели на Trafficnews , добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката – Късметът е това, което се случва.
Прочетете още
Понякога се фокусираме толкоз доста върху проблемите в живота си и подценяваме огромните неща, които вървят добре. Ако се чувствате нещастни сега, очите ви може да са по-фокусирани върху проблемите, в сравнение с върху позитивното. Хората се раждат със защитни инстинкти и един от тях е да бъдем внимателни и песимистични, когато се усещаме несигурни. Вие се фокусирате върху опасността, без да забелязвате всичко останало, което върви добре.

Възможно е да преминете през отрицателно прекарване и да го преодолеете с течение на времето. Това е по-трудно, когато мозъкът ви продължава да кръжи към сходни травматични събития. Многократното мислене за едно и също нещо се назовава руминация. Преживяването може да вкорени мисъл в мозъка ви и да аргументи прочувствена тъга.

Човек, който се усеща трагичен от неналичието на шанс, може да се затрудни в търсенето на работа. Такъв вид хора може да се почувстват обезкуражени при кандидатстване за работна позиция, преди даже да преминат през работно изявление. Ако не получат работата, може бързо да се откажат от търсенето с оправданието, че нямат шанс.

Подобряването на вашия шанс се свежда до смяна на вашето мислене. Като предефинирате това, което към този момент е към вас, можете да започнете да се чувствате по-щастливи незабавно.                      

Късметът е това, което се случва, когато подготовката срещне опцията. ~ Сенека

Когато сте изцяло наясно и сте готови за това, което животът ви носи, тогава имате шанс! Повечето от нещастните събития в живота ни се случват, когато опцията не идва или когато опцията идва тъкмо пред вратата ни, само че ние не сме готови за нея! Заклинания, знаци и талисмани за шанс се употребяват от епохи за предотвратяване от злото (отрицателни енергийни вибрации) и привличане на шанс (положителни енергийни вибрации), било то под формата на пари, триумф, здраве, хубост, обич или популярност.

Чувствате ли постоянно, просто нямате на шанс? Винаги ли хващате неприятните знаци на ориста? Има един остарял анекдот за фокусирането върху дупката на пътя. Колкото повече се взирате в нея, толкоз по-големи са възможностите ви шофирайки да налетите право в ямата.

Може би ви е писано да нямате шанс. Или може би вие сами си вършиме неприятния шанс. Ако казусът е подобен, ето някои занимателни или смислени способи за привличане на шансът:

* Прегърнете комфорта с харченето на пари - Много хора изпитват скрупули на съвестта на купувача - виновност, откакто са похарчили пари. Тази страст произтича от дефицита и възприятието, че ви липсват средства. За да измененията това, харчете пари, както вършиме нормално, само че променете възприятията си. Представете си, че имате парите, бъдете признателни и откровено се насладете на покупката си. Това трансформира честотата ви на обилие.

*Дръжте пари в портфейла си - Дръжте банкнота от 100 лв. в портфейла си като непрекъснато увещание за налично благосъстояние. Тази забележима подкана за финансов шанс поддържа мозъка ви надъхан към финансовия разцвет.

*Разберете законите на привличането и вибрациите - Парите реагират на силата, която излъчвате. Привлечено е от вибрациите на изобилието и просперитета, които носите. Ключът към привличането на пари е чувството, че към този момент ги притежавате. Това чувство да имате пари, даже и дребна сума като 10 лв., идва от признателност за обилие и разцвет.

*Метод на проявяване 369 - Методът 369 включва писане на вашето проявяване три пъти заран, шест пъти следобяд и девет пъти през нощта. Той препрограмира подсъзнанието с повтарящ се фокус, което ви разрешава да се потопите в чувството за вашата цел. Важно е обаче да коригирате настройката си за пари дружно с този способ.

*Чаша вода за шанс - Енергийните качества на водата са известни от дълго време. Смята се, че е в положение да възприема и даже предава всяка получена информация, тъй че доста ритуали се правят благодарение на вода. Те включват ритуали за привличане на шанс и пари. За да отворите шанса си, ще ви би трябвало купа с необятно гърло. Създайте богата зона в западната част на вашия дом. Водата губи свойствата си, тъй че би трябвало да се сменя всеки ден.

*Ефектът на жълтите стотинки - Жълтият цвят на монетите символизира благосъстояние. Дръжте най-малко един жълт филц вкъщи и постоянно ще имате шанс. Положението ви ще се усъвършенства. Този мотив постоянно се употребява за ритуали, само че даже наличието вкъщи ще донесе позитивен резултат. Вземете една или повече жълти монети и ги поставете покрай прозореца. Светлината на луната ще падне върху тях. Оставете го там цяла нощ и на сутринта се скрийте на място, където никой не може да го откри. Така ще подсилите силата им, което ще ви помогне да привлечете благосъстояние. Монетите, които ще се харчат, не би трябвало да се употребяват.

Не забравяйте, че тези техники са принадлежности, само че смяната на вашето мислене и вярата в изобилието са в основата на манифестирането на пари. Започнете с вашите мисли и усеща и оставете тези практики да усилят позитивната ви сила към финансов разцвет.

Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

   
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР